Menu

Muziek op je promotiefeest

Goed om te weten

  • Wij hanteren heldere all-in prijzen - Geen onverwachte kosten achteraf.
  • Duo's zijn uit te breiden als trio of quartet
  • Wij hebben altijd back-up artiesten
  • Verzoeknummers bij de DJ's zijn geen probleem
  • Geen stiltes tijdens de pauzes van de optredens, desgewenst regelen wij achtergrond muziek.
  • Het repertoire van de muzikanten is altijd in overleg
  • We hebben meer dan 1000 feesten aan ervaring.
  • De muzikanten komen stijlvol gekleed.

Bekijk hieronder ons aanbod

Kom je er niet uit? Bel me gerust

Thomas Brink - Mede-oprichter

030-785 09 73

Offerte aanvragen

Wordt je promotiefeest een borrel of een dansfeest?

Het is je gelukt. Je bent gepromoveerd en je hebt je titel binnen. “Dat het dus tijd is voor een feest” is dan een understatement. Je hebt het meer dan verdient! Nou kan je er voor kiezen dat het een dansfeest wordt of meer een borrel. Voor beide keuzes hebben wij artiesten die hier goed bij passen.

Het wordt een dansfeest

Gekozen voor een dansfeest als promotiefeest? Dan is het natuurlijk handig om een artiest te hebben die er voor kan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Een DJ is dan al snel een logische keuze omdat het te betalen is en omdat een DJ natuurlijk alle kanten op kan gaan met zijn nummerkeuze. Wij bieden allround DJ’s aan die zowel de klassiekers als de hits van nu aan elkaar kunnen mixen. Verzoekjes zijn overigens ook geen probleem; het is tenslotte jullie feest!

DJ met saxofonist of percussionist

Wil je toch iets meer dan een allround DJ voor je promotiefeest en houd je wel van een live muzikant, dan zit je met een percussionist of saxofonist goed. Een percussionist speelt meer dan een saxofonist omdat percussie niet zo aanwezig is als de geluiden van een sax. Een percussionist treedt altijd vier uur op en een saxofonist drie uur.

We gaan toch voor een borrel

Wil je juist dat iedereen elkaar goed kan verstaan en dient de muziek meer als achtergrond muziek op je promotiefeest, dan hebben we ook keuze zat. Een solo muzikant zoals een: pianist, saxofonist of violist is dan misschien wel het overwegen waard. Een solo muzikant kan natuurlijk ook worden aangevuld met een extra muzikant en dan wordt het logischerwijs een duo. Deze muzikanten kunnen rekening houden met jouw muziekvoorkeuren en hierop hun repertoire aanpassen. Dit kan bijvoorbeeld: Klassiek, Pop of Jazz muziek zijn.

9,2 10
L.A. DJs
470 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen