Menu

Bekijk hieronder een impressie van onze DJ met saxofonisten. Valt het in de smaak? Vraag dan gerust een offerte aan om te bekijken wie er beschikbaar is

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

DJ-show inclusief allround DJ en saxofonist, compleet met professioneel licht en geluid vanaf

€ 695,-

of bel ons vrijblijvend op:

Maak kennis met onze saxofonisten:

Meer info: T. Delfgaauw                                                                 Meer info: Jake on Sax

Meer info: Rob v. Bijnen                                                                Meer info: Yoran on Sax

Meer info: Cece on Sax                                                                       Meer info: Chris Brown

DJ met saxofonist boeken?

Op zoek naar de perfecte combinatie van beats, grooves en solo's? Boek dan een DJ met saxofonist! De funky tonen van een saxofoon lenen zich voor veel feesten: van een onvergetelijk huwelijk tot een spetterend bedrijfsfeest. Een saxofonist is niet voor niets de meest geboekte muzikant bij L.A.-DJ's. Onze saxofonisten zorgen voor het showelement, spelen op meerdere muziekstijlen mee en zijn allemaal conservatorium-geschoold. Daarnaast is de interactie tussen de DJ met saxofonist een lust voor het oog en krijgt de saxofonist het feest in no time op gang.

Werkwijze Saxofonist

De saxofonist speelt in sets 20 tot 25 minuten per uur met de DJ mee. Daarnaast kan de saxofonist op alle muziekstijlen meespelen maar springt er het best uit bij Soul, Top40, House, Disco, Lounge en Deep House.

De saxofonist maakt gebruik van een zendertje. Hierdoor kan hij wireless door het publiek heen lopen. Dit maakt het optreden interactief en extra persoonlijk.  Tevens zet het rondlopen door de zaal aan tot dansen.

Apparatuur DJ met saxofonist

Bij een goed optreden hoort professionele apparatuur. Wanneer u geen apparatuur beschikbaar heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken met kwalitatief hoogstaande apparatuur die eer doet aan het niveau van de optredens die onze muzikanten en DJ’s neerzetten. Boekt u bij ons een DJ met saxofonist en apparatuur, dan houden wij rekening met de ruimte waarin het feest plaatsvindt en het aantal gasten dat u verwacht. Daardoor betaalt u nooit teveel voor een geluidsinstallatie en lichtshow.

Een bijzonder muzikaal element toevoegen aan uw DJ-optreden? Kies dan voor een DJ met saxofonist optreden!

Bekijk hier onze apparatuur.

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
469 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Comments are closed.