Menu

Welke hits zorgen voor een volle dansvloer op jouw huwelijksfeest?


Met meer dan 1500 huwelijksfeesten aan ervaring laten we je graag weten welke hits wij voornamelijk horen.

Je huwelijksfeest, een feest waarbij je vrienden en collega’s op de dansvloer te vinden zijn, maar ook je ooms en tantes. Jij hebt daarnaast misschien wel een hele andere muzieksmaak als je aanstaande. Hoe houd je iedereen tevreden en op de dansvloer?

 

Muziekstijlen altijd in overleg

Als DJ op een huwelijksfeest is dat exact de uitdaging. Een goed kennismakingsgesprek om jullie wensen en voorkeuren te bespreken is daarom essentieel. Op basis van dat gesprek kan de DJ bepalen welke hits hij wel kan draaien en welke hij in z’n cd koffer (tegenwoordig usb-stick) houdt. Veel hitjes hoor je op bijna elk huwelijksfeest, niet omdat de DJ het nummer per se elke keer wilt draaien, maar omdat ze nou eenmaal zorgen voor een gevulde dansvloer.

Het meest gedraaide hitje ooit: waarschijnlijk "Paradise by the Dashboard Light"

Wist je trouwens dat Paradise By The Dashboard Light van Meat Loaf (het nummer van 8.23 minuten), vaak gedraaid wordt door de DJ zodat hij rustig naar de wc kan. Hetzelfde geldt trouwens ook voor Proud Mary van Tina Turner. 😉 Sommige mensen vinden het nummer geweldig, de ander wordt er wat minder enthousiast van. Gelukkig mogen jullie zelf bepalen of de DJ hem wel of niet gaat draaien. Hetzelfde geldt overigens voor alle andere hits die we in dit lijstje benoemen. Onze DJ's hebben een zeer brede muzieksmaak en alle muziekstijlen en nummers zijn bespreekbaar.

Hierbij per categorie de meest gedraaide hitjes:

Pop hits

Hip-hop/RNB

Nederlandstalig

House hits

Rock/Alternative

Latin muziek

70's/80's