Menu

Muziek op Koningsdag

Goed om te weten

  • Wij hanteren heldere all-in prijzen - Geen onverwachte kosten achteraf.
  • Duo's zijn uit te breiden als trio of quartet
  • Wij hebben altijd back-up muzikanten en DJ's
  • Geen stiltes tijdens de pauzes van de optredens, desgewenst regelen wij achtergrond muziek.
  • Optredens van 1 tot 4 uur.
  • Het repertoire van de muzikanten en DJ is altijd in overleg.
  • Jaarlijks meer dan 5 optredens per Koningsdag
  • De muzikanten komen stijlvol gekleed.

Bekijk hieronder ons aanbod

Kom je er niet uit? Bel me gerust

Thomas Brink - Mede-oprichter

030-785 09 73

Offerte aanvragen

DJ of artiest voor Koningsdag boeken

Koningsdag komt eraan. Een moment om met al je vrienden op straat te staan en te genieten van goede muziek in combinatie met een biertje. Hier hoort uiteraard ook een goede DJ bij en bij ons zit je dan goed. Onze DJ's en artiesten treden jaarlijks op tijdens Koningsdag en weten dus wel hoe je een goed feestje kan maken.

De mogelijkheden voor Koningsdag

Een veel geboekte act van ons tijdens Koningsdag is de Verse Prinsen. Dit is een act waarbij een aantal DJ's in Koninklijke outfit alle hitjes aan elkaar draaien. Feest gegarandeerd. Dit DJ duo kan aangevuld worden met een saxofonist, percussionist of MC. Uiteraard kan deze act voor tijdens Koningsdag voor een uur of voor 4 uur geboekt worden.

Daarnaast kan er ook een house DJ geboekt worden en hierbij zetten we vaak Elaine in. Dit is een dame die in het duo Lux en Marcussen zit. Dit duo heeft al meerdere nummers uitgebracht op het label van Tiesto en Armin v. Buren.

Solo muzikant boeken

Het is daarnaast ook mogelijk om een saxofonist, percussionist, violist of MC apart bij ons te boeken, al ben je natuurlijk wel gegarandeerd van een DJ met muzikanten duo dat goed op elkaar ingespeeld is als je beide bij ons boekt tijdens koningsdag. De muzikanten zijn allemaal jazz opgeleid, dit betekent dat ze goed kunnen improviseren over de muziek die de DJ draait.

Allround DJ boeken voor Koningsdag

Het is daarnaast ook mogelijk om een solo DJ bij ons te boeken die uit de voeten kan met alle verschillende muziekstijlen die jullie willen horen. Er kan bijvoorbeeld Disco, House, Deep House of Techno gedraaid worden. We kunnen daarnaast ook de techniek faciliteren voor het optreden. We werken met verschillende externe partijen samen die dit kunnen regelen en die veel ervaring hebben met het regelen van techniek voor Koningsdag.

9,2 10
L.A. DJs
470 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen