Menu

DJ-show tot vijf uur een allround DJ, compleet met professioneel licht, geluid en vroegboekkorting vanaf

€ 395,-
Bekijk hier onze werkwijze
Vraag een offerte aan
of bel ons vrijblijvend op:
030 - 785 09 73

Met al meer dan 1000 tevreden newly weds in het verleden, maken we ook graag jullie huwelijksfeest onvergetelijk.

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

Voor elke smaak hebben wij een DJ in huis

Je huwelijksdag, de dag die helemaal om jullie tweetjes draait. Je viert samen met vrienden en familie jullie liefde met een knallend feest. Wij van L.A.-DJ's zorgen voor de perfecte sfeer op de dansvloer. Met muziek, professionele uitstraling en eventueel ook een live-muzikant.

We belonen daarnaast mensen die op tijd boeken met onze vroegboekkorting. Lees meer over deze korting op deze pagina.

Wat je bij L.A.-DJ's kunt verwachten:

  • Geen "standaard allround DJ" maar een DJ die past bij jullie muziekvoorkeuren
  • Altijd back up DJ's
  • Stijlvolle DJ's en muzikanten gekleed in pak
  • Verzoeknummers zijn geen probleem
  • Geen kosten achteraf maar heldere all in prijzen
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de DJ
  • Ervaring met meer dan 1000 huwelijksfeesten

Referentie
Benieuwd naar referenties? Lees hier het referentie verhaal van Frederique en Frans en bekijk onze referenties op Klantenvertellen.nl

Wat je bij L.A.-DJ's kunt verwachten:

DJ met saxofonist

Op basis van muziekvoorkeuren de juiste DJ

Daarnaast is elk feest uniek. Iedereen heeft zo z’n eigen muziekvoorkeuren en deelt de avond op z’n eigen unieke manier in, daar moet ook de DJ rekening mee houden. Omdat elk feest uniek is hechten we veel waarde aan een persoonlijk gesprek (telefonisch of onder het genot van een kop koffie) waarin we jullie wensen en voorkeuren voor de avond bespreken. Op basis van dat gesprek selecteren we een aantal DJ’s die goed zouden passen op jullie feest.

Bij het enkel regelen van de juiste DJ hoeft het wat ons betreft overigens niet te blijven. We geven jullie ook graag advies en tips over het verloop van het feest. Zijn jullie nog aan het twijfelen over een openingsdans of vragen jullie je af hoe jullie het beste om kunnen gaan me stukjes? Wij geven jullie graag de antwoorden op jullie vragen. Met meer dan 1000+ ervaring met DJ's op bruiloften kunnen wij u goed adviseren.

Een DJ met een live muzikant

Zijn jullie daarnaast op zoek naar een mooie act voor naast de DJ tijdens uw bruiloft? De L.A. in L.A.-DJ’s staat voor Live Artists en een specialiteit van ons is de combinatie van een DJ met muzikant. De meest geboekte act voor een huwelijksfeest is een DJ met saxofonist, maar een DJ in combinatie met een percussionist of violist is ook een erg goede combinatie. Bekijk onderaan deze pagina de muzikanten die geboekt kunnen worden in combinatie met een DJ voor uw bruiloft.

We hechten veel waarde aan jullie muziekvoorkeuren, maar daarnaast willen jullie ook niet de DJ voorkauwen wat hij of zij moet draaien en dat hoeft bij ons ook niet. Daar boeken jullie immers een DJ voor. We geven jullie daarom de ruimte om een lijst met muziekvoorkeuren door te sturen waarvan de DJ in ieder geval 70% zal draaien. Die lijst hoeft niet langer dan 15 nummers te zijn. Daarnaast is het ook geen probleem dat de gasten op de avond zelf ook aan verzoeknummers doen. Mitst het verzoeknummer past bij de stijl en moment van de avond, zal de DJ het verzoeknummer proberen zo snel mogelijk te draaien.

Sfeerimpressie bruiloft

Apparatuur

Bij een goed optreden hoort professionele apparatuur. Wanneer u geen apparatuur beschikbaar heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken met kwalitatief hoogstaande apparatuur die eer doet aan het niveau van de optredens die onze muzikanten en DJ’s neerzetten.

Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat de apparatuur netjes wordt neergezet en opgeruimd. U kunt bij ons kiezen tussen 4 verschillende opties bij het huren van apparatuur.

Bekijk hier onze apparatuur...

 

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
469 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Typische bruiloft hitjes

Interesse?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation. Bel ons vrijblijvend op 030 - 785 09 73

Vraag een offerte aanBekijk alle artiesten