Menu

De Parel van Zuilen

  • Je kan aan komen varen met een bootje!
  • Goed bereikbaar in Utrecht met de auto
  • Geluid en discoverlichting is al aanwezig en hier kunnen wij mee uit de voeten

Parel v Zuilen

DJ-show tot vijf uur een allround DJ, compleet met professioneel licht, geluid en vroegboekkorting vanaf

€ 395,-
Bekijk hier onze werkwijze
Vraag een offerte aan
of bel ons vrijblijvend op:
030 - 785 09 73

Trouwen in de Parel van Zuilen

Gaan jullie in de Parel van Zuilen trouwen? Dan hebben jullie een prachtige locatie gevonden. De Parel van Zuilen is een prachtig landhuis in de buurt van het dorpje Oud-Zuilen, pal aan de rivier de Vecht. Ideaal dus om in de zomer bijvoorbeeld met een boot aan te komen of te vertrekken na jullie memorabele dag.

De Parel van zuilen is ideaal om te trouwen

De Parel van Zuilen beschikt over een sfeervolle raadzaal en een burgemeesterskamer, die van elkaar gescheiden worden door een monumentale schuifdeur. Ideaal voor een plechtigheid met aansluitend een receptie, een lunch, een diner of buffet en een feest. Het aangrenzende terras aan het water is bij deze gelegenheden exclusief voor jullie en jullie gasten.

Prima locatie voor een feest

De Parel van Zuilen is ook een top trouwlocatie om een leuk feest te geven. Ze hebben een prachtige feestzaal die voorzien is van een goede geluidsinstallatie en discoverlichting. Zijn jullie nog op zoek naar een goede allround huwelijks DJ of band, dan zijn jullie op het juiste adres. Onze DJ's en bands hebben ervaring met de trouwlocatie, dus weten precies wat er allemaal wel of niet mogelijk is. Jullie kunnen alvast een kijkje nemen naar de selectie van onze DJ's en bands op deze pagina. Jullie kunnen uiteraard ook jullie contactgegevens achter laten via ons offerte aanvraag formulier, dan nemen we zsm met jullie contact op voor een passende offerte.

Sfeerimpressie Parel van Zuilen

Interesse?

Bel ons vrijblijvend op 030 - 785 09 73

Vraag een offerte aanBekijk alle artiesten

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
469 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Comments are closed.