Menu

Muziek op je huwelijksfeest

Goed om te weten

  • Wij hanteren heldere all-in prijzen - Geen onverwachte kosten achteraf.
  • Wij hebben altijd back-up DJ's.
  • Wij hebben altijd back-up muzikanten.
  • Het is mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de DJ in te plannen.
  • Verzoeknummers zijn geen enkel probleem.
  • We hebben meer dan 1000 feesten aan ervaring.
  • De DJ's en muzikanten komen stijlvol gekleed.

Bekijk hieronder ons aanbod

Vragen? Bel me gerust

Marike - accountmanager huwelijksfeesten

030-785 09 73

Offerte aanvragen

Een DJ boeken voor jullie huwelijksfeest

Jullie gaan trouwen en daar hoort natuurlijk een mooi feest bij. Het huwelijksfeest draait om jullie en jullie vrienden en familie en dat weten we maar al te goed. Het is dus belangrijk dat de DJ rekening houdt met jullie muziekvoorkeuren en niet zijn eigen muziekstijl er door heen probeert de drukken. We vinden het daarom belangrijk dat er persoonlijk contact is over jullie muziekvoorkeuren zodat de DJ zich optimaal kan voorbereiden op het feest. Tijdens het feest zal de DJ goed in de gaten houden wat wel of niet aanslaat bij het publiek en daar op inspelen.

DJ met saxofonist voor jullie huwelijksfeest

Het is mogelijk enkel een allround DJ bij ons te boeken voor jullie huwelijksfeest, maar het optreden kan ook uitgebreid worden met een optreden van een saxofonist. De saxofonist komt dan drie uur optreden. De saxofonist speelt niet de hele tijd, maar pakt echt zijn of haar momenten tijdens de set van de DJ. De saxofonist kan meespelen op: Lounge, Pop, Disco, House en Funk. Onze saxofonisten zijn allemaal Jazz opgeleid op het conservatorium, dus dit betekent dat ze goed kunnen improviseren over de muziek van de DJ.

Apparatuur boeken voor jullie huwelijksfeest

Naast het boeken van een DJ of muzikant, kunnen wij ook de techniek faciliteren voor het optreden. We hebben hiervoor verschillende opties. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar deze pagina. We hebben dus verschillende opties qua DJ-shows, daarnaast kunnen we ook een fotobooth faciliteren of een Live painter voor jullie huwelijksfeest. We geven ook een korting als jullie meerdere zaken bij ons boeken.

 

9,2 10
L.A. DJs
474 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen