Menu

Vroegboekkorting bij huwelijksfeesten

Fantastisch! Je bent ten huwelijk gevraagd en nu kan (voor veel mensen) de lol beginnen van het plannen van jullie speciale dag. Je gaat uiteraard op tijd via het internet of je kenniskring op zoek naar de perfecte locatie, DJ, fotograaf, en bruidsjurk (en pak). Hoe eerder je dit regelt, des te meer rust dit geeft en een heerlijk gevoel dat alles geregeld is. Want niks is vervelender dan nog stress te hebben over de de dag waar jullie elkaar het "ja" woord gaan geven.

Voor ons geldt eigenlijk hetzelfde: Hoe eerder we voor de DJ weten hoe de agenda eruit komt te zien des te relaxter het voor ons is. We hebben daarom een vroegboekkorting in het leven geroepen van 50 euro tot 100 euro korting. De korting geldt 30 dagen als het feest over 3 tot 6 maanden is en 60 dagen als het feest over 6 maanden of verder gepland is.

De korting is van toepassing indien:

  • Het een huwelijksfeest is
  • Het optreden over 3 tot 6 maanden (50 euro) of 6 maanden of verder (100 euro) is
  • Het gaat om een optreden van een DJ (eventueel aangevuld met extra's zoals een live muzikant)

Interesse?

Bel ons vrijblijvend op 030 - 785 09 73

Vraag een offerte aanBekijk alle artiesten

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd welke prijzen we hanteren of wil je meer informatie over ons aanbod voor huwelijksfeesten lezen?

Meer informatie

offerte aanvragen

Over L.A.-DJ’s

L.A.-DJ’s staat voor Live Artists gecombineerd met DJ’s. Ontstaan vanuit een voorliefde voor muziek en entertainment en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat jaarlijks meer dan 600 bruiloften van muziek voorziet.

We zijn ook een volwaardig entertainment partner bij het organiseren van een bruiloft. Van de muziek tijdens een ceremonie tot aan een live painter die een onvergetelijk aandenken voor jullie schildert. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.