Menu

Test

Bij L.A. DJ's huurt u een DJ en/of artiest voor uw bruiloft, feest of evenement. Snel, gemakkelijk en altijd volgens afspraak!

Wilt u een DJ inhuren? De L.A. DJ’s hebben ervaring met 1000+ bruiloften en 500+ bedrijfsfeesten!

Welkom op de website van L.A.-DJ’s. Op deze site kunt u een DJ met of zonder muzikant inhuren voor elke gelegenheid. Bekijk bovenaan in ons menustructuur wat wij per gelegenheid aanbieden.

L.A.-DJ’s is ontstaan vanuit een voorliefde voor muziek. De ambitie van de oprichters Luc en Thomas was om full time met hun hobby DJ-en bezig te zijn en dat is gelukt. Inmiddels zijn we jaren verder en verzorgen we jaarlijks zo’n 300 optredens. Daarnaast hebben we het live element van een muzikant toegevoegd. Dit maakt elk optreden uniek en intiem. Als u een DJ met/of muzikant wil inhuren bent u dus aan het juiste adres!

L.A.-DJ’s komt voort uit een selecte groep DJ’s en muzikanten die met voorzorg zijn geselecteerd en opgeleid. Hierdoor garanderen we een top optreden. We bieden een divers aanbod aan DJ's en muzikanten met ieder een unieke repertoire en veel ervaring in de muziekwereld. Onze muzikanten zijn conservatorium-geschoold en onze DJ's zitten al jaren in het vak.

Schroom niet om (geheel vrijblijvend) contact met ons op te nemen om uw avond tot een muzikaal succes te maken!

 

 

Agenda

PUMP up the VOLUME @ Bedrijfsevent, Rotterdam

When: Fri September 20 10:45 - 11:45

DJ Yorick @ Rob van Bijnen @ huwelijksfeest, Arnhem

When: Fri September 27 10:45 - 11:45

DJ Daan & Myrthe on Violin @ Huwelijksfeest, Bunnik

When: Fri October 4 10:45 - 11:45

Lees wat anderen over ons zeggen

De mensen achter L.A. Dj’s

Luc-Beentjes-060