Menu

Muziek op je verjaardagsfeest

Goed om te weten

  • Wij hanteren heldere all-in prijzen - Geen onverwachte kosten achteraf.
  • Duo's zijn uit te breiden als trio of quartet
  • Wij hebben altijd back-up muzikanten en DJ's.
  • Verzoeknummers zijn geen probleem
  • Het repertoire van de muzikanten is altijd in overleg.
  • We hebben meer dan 1000 feesten aan ervaring.
  • De muzikanten en DJ's komen stijlvol gekleed.

Bekijk hieronder ons aanbod

Kom je er niet uit? Bel me gerust

Marike - Accountmanager

030-785 09 73

Offerte aanvragen

Muziek voor je verjaardagsfeest

Je bent jarig en bent op zoek naar een artiest om je verjaardagsfeest onvergetelijk te maken. Dan zit je bij ons op het goede adres. We bieden DJ's voor verjaardagsfeesten die met alle stijlen uit de voeten kunnen. Dit kan dus een allround DJ zijn die voor jong en oud de nummers aan elkaar mixed, maar het kan ook een DJ zijn die gespecialiseerd is in een bepaald muziekgenre bijvoorbeeld: House, Latin, Techhouse etc.

Achtergrond muziek voor je verjaardagsfeest

Je kunt er ook voor kiezen om het bij een gezellige borrel te houden waarbij de desbetreffende artiest rekening houdt met de volume zodat er nog makkelijk gepraat kan worden. Als jullie dit overwegen, kunnen jullie misschien ook eens denken aan een jazz duo of trio te boeken. Die zijn er voor gemaakt om achtergrond muziek te faciliteren voor een gelegenheid.

Actief in heel Nederland

We zijn gevestigd in Utrecht, maar we sturen een DJ/muzikant voor een een verjaardagsfeest door heel Nederland. Het voordeel van Utrecht is natuurlijk dat het erg centraal gelegen is en we hierdoor weinig reiskosten maken.

DJ met saxofonist voor jullie verjaardagsfeest

Twijfel je tussen een band en een DJ dan kan je ook overwegen om een DJ met saxofonist te boeken. Het voordeel van een DJ met saxofonist ten opzichte van een band is dat een DJ zich niet hoeft te houden aan een vast repertoire en dus heel erg allround kan draaien, verzoeknummers zijn daarnaast ook geen probleem. Een ander voordeel is dat een band vaak een stuk duurder is dan een DJ met saxofonist; een band bestaat meestal uit zo'n 5 personen, dus logischerwijs vragen zijn iets meer dan een DJ met saxofonist die maar uit 2 personen bestaan.

Fotobooth huren voor je verjaardagsfeest

Het is daarnaast ook mogelijk om een fotobooth bij ons te huren voor je verjaardagsfeest. We geven aan klanten die al iets anders bij ons boeken standaard 100 euro korting hier op. De fotobooth print meteen de foto's uit en maakt een collage van 5 foto's. Er zitten standaard 300 prints bij en dit is goed voor ongeveer 6 uur non-stop printen.

 

 

9,2 10
L.A. DJs
474 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen