Menu

De mensen achter L.A.-DJ's

De L.A. in L.A.-DJ’s staat voor Live Artists

In 2010 kwamen de oprichters Luc Beentjes en Thomas Brink voor het eerst in aanraking met dit concept tijdens een dj boeking van zichzelf. Ze waren meteen verkocht en zijn toen dit bedrijf begonnen wat zich specialiseert in de combinatie van DJ met live muzikant. Wat vervolgens begon als een hobby naast de studie, groeide in rap tempo uit tot een full time job en een volwassen bedrijf dat meer dan 400 optredens per jaar verzorgt door het hele land en in het buitenland.

 

Thomas

Remco

Luc

Marike

Inmiddels verzorgt L.A.-DJ's nog steeds veel DJ met muzikant optredens, maar is zich ook gaan richten op vrouwelijke DJ's en DJ's die zonder muzikant optreden. L.A.-DJ's onderscheidt zich van andere bureau's door heel duidelijk de artiesten op de website te vermelden. Hierdoor weet de klant precies wie er op zijn feest komt te staan. Er wordt nooit een anonieme dj of muzikant verkocht.

Om alle optredens te kunnen verzorgen, scout L.A.-DJ’s jaarlijks naar DJ’s en muzikanten met talent, passie en een energieke uitstraling. Daarnaast hechten ze er veel waarde aan dat de artiesten in dienst spelen van het publiek en flexibel zijn in hun repertoire. Hierdoor passen alle DJ’s en muzikanten van L.A.-DJ’s uitstekend in elke club of bij elk privéfeest en bedrijfsevenement.