Menu

Muziek voor tijdens bedrijfsevents

Goed om te weten

  • Wij treden op tijdens: bedrijfsfeesten, kerstfeesten, productlaunches, beursdagen, nieuwjaarsborrels.
  • Wij regelen geluid en licht techniek voor 50 tot aan 2000 gasten.
  • Ervaring met meer dan 500 bedrijfsevents – van een multinational tot een VOF.
  • Wij hanteren heldere all-in prijzen – geen onverwachte kosten achteraf.
  • Duo's zijn uit te breiden als trio of quartet
  • Wij hebben altijd back-up artiesten.
  • Geen stiltes tijdens de pauzes van de optredens, desgewenst regelen wij achtergrond muziek.
  • Het repertoire van de artiesten is altijd in overleg.

Bekijk hieronder ons aanbod aan artiesten

Kom je er niet uit? Bel me gerust

Thomas Brink - Mede-oprichter

030-785 09 73

Offerte aanvragen

Passend op elk evenement

U staat binnenkort op een beurs, organiseert een netwerkborrel, bedrijfsfeest of wellicht een productlaunch. De muziek zorgt dan voor de gewenste sfeer of de nodige extra aandacht die u op uw beurs stand wilt vestigen. Met onze expertise geven we u graag advies over hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Een vrouwelijke DJ voor het bedrijfsevent

Betreft het bijvoorbeeld een event waarbij er voornamelijk mannen aanwezig zijn, dan kunnen wij een vrouwelijke DJ aanbieden die lounge draait. Zoekt u een eye catcher voor bij de DJ, dan zou u bijvoorbeeld aan een saxofonist of violiste kunnen denken. Wat het concept ook is, als u een act inhuurt bij L.A. DJ's denken we altijd met u mee!

Onze optredens zijn kwalitatief van een hoog niveau en daarnaast houden we rekening met het event op het gebied van aankleding, geluidsvolume en muziekkeuze. Mocht u op zoek zijn naar een act om aan te bieden aan uw klant, dan zorgen wij ervoor dat u een net voorstel kunt doen. Wij voorzien u graag van promotiemateriaal van de artiesten en geven daarnaast bureaukorting.

Licht en geluid voor een bedrijfsevent

Daarnaast ontzorgen wij u graag op het gebied van apparatuur. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke apparatuur benodigd is om uw event tot een succes te maken. U kunt bij ons namelijk apparatuur boeken die passend is bij elke gelegenheid.

Indien het gaat om een kleine locatie, dan nemen we een stijlvolle compacte DJ-set mee, die vrijwel op elke locatie past. Gaat u “all out” dan bieden we hiervoor ook speciale lichtshows en DJ-booths die het event een extra “wow-effect” geven. Desgewenst kunnen we een bezoek brengen aan de locatie om te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Met behulp van onze eigen apparatuur en onze externe leveranciers kunnen wij dus voor een scherpe prijs elk soort event van audio visueel apparatuur voorzien.

9,2 10
L.A. DJs
410 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen