Menu

Beste toekomstige feestganger,

Bedankt voor je aanvraag. De offerte is naar je opgegeven email adres verstuurd. In deze email staan alle vervolg stappen. Heb je de e-mail niet ontvangen? Kijk dan even in de spambox of mail ons via info@la-djs.nl.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan het feest

Vrijblijvend (skype/bel) gesprek inplannen

Het is bij ons altijd mogelijk om de DJ te spreken om de details van de avond door te nemen. Maar het is ook mogelijk om de DJ te spreken voordat je de offerte definitief wilt bevestigen, dit kan face to face, maar ook via Skype of telefonisch. Als je deze optie hebt geselecteerd, dan nemen we z.s.m. contact met je op met een voorstel voor een paar data. Mocht je dit niet hebben aangevinkt, maar er toch interesse in hebben, stuur ons dan gerust een mailtje (info@la-djs.nl), dan plannen we het graag voor je in.

Verzoeknummers doorgeven

Uiteraard is het mogelijk om verzoeknummers door te geven, we moedigen het zelfs aan! Feestgangers kunnen tijdens het feest naar de DJ-booth lopen en een verzoeknummer aanvragen, maar jullie kunnen ook een lijst van te voren indienen. We willen daarnaast de DJ ook de mogelijkheid geven om, los van de lijst, ook in te spelen op de behoeftes van de zaal. We vragen daarom om een lijst aan te leveren van maximaal 20 nummers; dit is toch al snel meer dan 60 minuten aan verzoeknummers.

De offerte bevestigen

Indien je meteen de offerte wilt bevestigen, dan kan je de offerte mail naar ons doorsturen met daarboven getypt: Ik ga akkoord met onderstaande offerte. We zullen daarna de bevestiging versturen en je informeren hoe het traject tot aan het optreden er uit zal zien.

Afstemming met de locatie

Als de locatie bijzondere vereisten heeft (denk aan: een db limiet, het laden en lossen is een uitdaging, gebruik van de apparatuur van de locatie), dan nemen we graag contact op met de locatie om dit goed af te stemmen. Indien er gebruik wordt gemaakt van de apparatuur op de locatie, geven we een korting als we zelf de spullen niet mee hoeven te nemen.

Tijdens het feest

Op- en afbouw

De opbouw zal doorgaans 1,5 uur voorafgaand aan het feest plaatsvinden. Onze voorkeur heeft het ook om direct na het feest weer af te bouwen. In het geval dat jullie eten in de zelfde zaal waar het feest plaatsvindt, kunnen we ook in overleg eerder opbouwen.

Pauzes voor de DJ

De DJ heeft geen pauzes nodig en kan 5 uur achter elkaar draaien. Als hij naar de wc moet, zet hij een iets langer nummer op en loop hij snel heen en weer.

Speeches en stukjes

We nemen altijd een microfoon mee naar het optreden die gebruikt kan worden voor stukjes en speeches. Onze DJ kan daarnaast bijvoorbeeld de openingsdans aankondigen en het laatste nummer. We hebben geen DJ's die "plaatjes aan elkaar praten", maar wel DJ's die nummers strak aan elkaar mixen en enthousiast achter de draaitafels staan.

Na het feest

Betaling

De betaling gaat achteraf. We versturen na het feest de factuur en dat bedrag kan je overmaken naar onze bankrekening. De betalingstermijn is 28 dagen.

Napraten

We zijn daarnaast natuurlijk zeer benieuwd hoe je de avond hebt ervaren, dus daar zullen we ook kort naar vragen. Alle feedback is bij ons van harte welkom!

Mocht je vragen hebben, bel of mail ons gerust.

 

Hartelijke groet,
Thomas Brink en Lucas Beentjes | Oprichters L.A.-DJ's

L.A.-DJ'S
Hof Van Sint Jan 19
3512 BX UTRECHT
E: info@la-djs.nl
T: 0031 (030) 785 09 73
www.la-djs.nl

Geregistreerd in Utrecht onder kvk. nr. 50500708