Menu

Hoe gaan we om met het Corona Virus?

Jullie hebben een feest of evenement op de planning staan waar jullie je, net zoals ons, op hebben verheugd. Terecht dat jullie je afvragen hoe we hier mee om gaan als het niet door kan gaan.

We maken vervelende tijden door die iedereen treft. Gezondheid gaat voor alles, dus we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Een optreden van ons op een feest kan dus enkel doorgaan als er aan deze eisen wordt voldaan.

Kosteloos verplaatsen is geen probleem

Gezien de situatie waarin we verkeren, hebben we besloten om geen kosten te rekenen voor het verplaatsen naar een andere datum. Hoe eerder hoe beter zelfs, want dat creëert weer voor onze artiesten en onszelf zekerheid voor de toekomst. We streven er dan natuurlijk naar om dezelfde artiesten te leveren.

Vroegtijdig annuleren

Indien het optreden is gepland in de periode dat het optreden volgens de RIVM maatregelen tot nu toe gewoon door kan gaan, dan gelden de gewone annuleringskosten (zie algemene voorwaarden artikel 5). Deze zullen we daarom hanteren als jullie het feest vroegtijdig annuleren.

Financiële gevolgen voor bedrijven

Deze crisis raakt ons bedrijf, maar gelukkig staat ons bedrijf er goed voor en riskeren we geen faillissement. Voor ons zou het beste scenario zijn dat het feest, in goed overleg, wordt verzet naar een andere datum.

Dan helpen jullie bedrijven als de onze overeind staan en hebben jullie ook gewoon nog een leuk feest in het verschiet staan, na deze vervelende tijd.

We vertrouwen er op dat we hier samen goed uit gaan komen!

Veel gezondheid toegewenst, ook namens al onze artiesten.

Luc Beentjes & Thomas Brink

Dansje in de woonkamer

Wat balen wij net zoals jullie dat al die leuke feesten niet door kunnen gaan! We proberen er het beste van te maken met een zomerse vrolijke playlist, enjoy!

Een vrolijke playlist