Menu

Op zoek naar een opzwepende act? De beats en energie van een percussionist zorgen voor een volle dansvloer!

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

DJ-show inclusief allround DJ en percussionist, compleet met professioneel licht en geluid vanaf

€ 695,-

of bel ons vrijblijvend op:

DJ met percussionist boeken?

Een DJ met percussionist op uw feest geeft een ontzettende boost. De fijne klanken van de percussionist zorgen ervoor dat de dansvloer in no time volstaat met dansende gasten. Daarnaast biedt het ook interactie als de percussionist besluit met een van z'n conga's of bongo's de zaal in te gaan en tussen de dansen meute mee te doen! Een DJ met percussionist zorgt met zijn ritmische getrommel niet alleen voor een spectaculaire show tijdens uw feest, maar laat enthousiaste feestgangers zelf ook een poging wagen.

Fan van het horen van een extra snare, becken of conga? Dan zit je met een percussie optreden helemaal goed. De beats van deze muzikant zijn opzwepend en zomers. De energie straalt er van af en maakt iedereen vrolijk.

Percussionist met saxofonist

Een veel gevraagde optie is een percussionist in combinatie met een saxofonist. Een DJ met percussionist optreden, maar ook een percussionist met saxofonist optreden zijn geschikt voor allerlei feesten, waaronder bedrijfsfeesten, studentenfeesten en bruiloften. De percussionisten van L.A.-DJ's zijn professionals, hebben veel professionele ervaring en hebben op diverse locaties gestaan. Met een groot repertoire aan percussiestijlen heb je gegarandeerd een tof feest.

 

Sfeerimpressie DJ met percussionist

DJ met percussionist apparatuur

Percussionisten hebben niet veel ruimte nodig en passen uitstekend bij elke muziekstijl. De bonga's en conga's nemen de percussionisten zelf mee en stellen het op een dusdanige manier op, zodat het geluid lekker klinkt in de zaal. Mocht het een groot evenement zijn, dan neemt de percussionist ook statieven met microfoons mee. De klanten van zijn muziek worden dan over de muziek van de DJ verstrekt, zodat een heerlijk samenvallend geluid ontstaat.

De professionele apparatuur om het geluid van de DJ en de percussionist te versterken, kunnen wij ook leveren. Wij werken met kwalitatief hoogstaande apparatuur die eer doet aan het niveau van de optredens die onze muzikanten en DJ’s neerzetten. Boekt u bij ons een percussionist met apparatuur, dan houden wij rekening met de ruimte waarin het feest plaatsvindt en het aantal gasten dat u verwacht. Percussionisten kunnen, afhankelijk van de ruimte, versterkt worden. Door de precieze afstemmingen betaalt u nooit teveel voor een geluidsinstallatie en lichtshow.

Op zoek naar de perfecte muzikale toevoeging op uw DJ optreden? Boek dan een DJ met percussionist!

Bekijk hier onze apparatuur...

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
470 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Maak kennis met onze DJ's, muzikanten, acts en bands

Filter Categories
Toon alles
DJ's & Muzikanten
Acts
Bands
Comments are closed.