Menu

Solo pianist boeken

  • Repertoire in overleg
  • Ervaring met meer dan 500 events
  • Muzikanten met jarenlang ervaring

Goed om te weten

  • Repertoire in overleg
  • Stijlvol geklede muzikanten
  • Een heldere all in prijs - geen onverwachte kosten achteraf
  • Back-up muzikanten bij uitval

Een pianist boeken

Een live pianist is een mooie aanvulling voor jullie ceremonie, receptie of bedrijfsevenement. De muziek stijlen van de pianist variëren van jazz, pop tot klassiek. Daarnaast is het ook mogelijk om een pianist te boeken die erbij zingt. Op deze manier combineer je zang met instrumentaal en boek je in feite 2 muzikanten voor de prijs van 1. Het repertoire van de pianist is daarnaast in overleg. Willen jullie bijvoorbeeld op komen lopen tijdens de ceremonie met het nummer "all of me - John Legend" dan kan de pianist dit nummer instuderen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, want we denken graag met jullie mee.

Het optreden van de pianist

Het optreden van een pianist is aan te passen naar de wensen voor jullie gelegenheid. Willen jullie graag de pianist enkel en alleen voor de ceremonie, dan zal de pianist komen optreden voor ongeveer een uurtje. Hebben jullie nog een gezellige borrel erna, dan kan het optreden uitgebreid worden tot een langere tijdsduur. Een gemiddeld optreden van een pianist zit vaak ergens tussen 1-3 uur. Toch liever korter of langer? We zorgen graag voor een optreden op maat.

Hebben jullie specifieke nummers die jullie graag willen horen? Uiteraard geen enkel probleem. We brengen jullie graag in contact met de best passende pianist, die ervoor zorgt dat jullie speciale nummers in een uniek jasje ten gehore zullen worden gebracht. Het optreden van een pianist is geheel in te richten naar de wensen die jullie hebben.

Niet onbelangrijk: onze pianisten komen representatief voor de dag, bespreken van tevoren duidelijk de voorkeuren en zullen altijd ruim op tijd aanwezig zijn.

Een pianist optreden uit te breiden als duo 

Indien jullie op zoek zijn naar net iets meer diepgang tijdens het optreden, dan is het ook mogelijk om de pianist op te laten treden met een saxofonist, violist of zangeres. Voor meer informatie hierover verwijzen we je door naar de pagina van een duo optreden

Wat je van ons kunt verwachten

Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan met het verzorgen van entertainment op ceremonies en bruiloften en noemen onszelf met trots professionals in het vak. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies en wij denken graag mee voor de optimale invulling van jullie mooie dag. Wij hebben al meer dan 500+ ceremonies verzorgd met passende muziek en zijn verantwoordelijk geweest voor al meer dan 1000+ huwelijksfeesten, welke naar volle tevredenheid zijn volbracht.

Afhankelijk van beschikbaarheid en wensen hebben wij pianisten in verschillende prijsklassen.

 

 

 

 

Je boekt een pianist voor 2 uur vanaf

€ 395,-
Bekijk hier onze werkwijze
Vraag een offerte aan
of bel ons vrijblijvend op:
030 - 785 09 73

Recensies op klantenvertellen.nl

9,3 10
L.A. DJs
477 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

Sfeerimpressie pianist

Interesse?

Bel ons vrijblijvend op 030 - 785 09 73

Vraag een offerte aanBekijk alle artiesten

Comments are closed.