Menu
 • Geschikt voor kleinere bezettingen
 • Stijlvol geklede muzikanten
 • Duo's uit te breiden naar een trio of een solo muzikant

Een Jazz duo boeken

Jazz is een muziekstijl die al decennia bestaat en populair is, dit is natuurlijk niet voor niets; jazz is echt een kunstvorm die door vele mensen zeer gewaardeerd wordt. Muzikanten zoals: pianisten, saxofonisten, gitaristen, violisten en zangeressen lenen zich uitstekend voor deze muziekstijl. Een jazz duo past perfect als achtergrond muziek op een huwelijksreceptie of een bedrijfsevenement. Onze muzikanten zijn allen conservatorium geschoold en zitten al jaren in het vak.

Goed om te weten

 • Enkel conservatorium geschoolde saxofonisten
 • Uit te breiden als trio of quartet
 • Optreden van 3 keer 30 minuten of 2 keer 45 minuten
 • Een mixtape die wordt afgespeeld tijdens de pauzes van de muzikanten
 • Repertoire in overleg
 • Stijlvol geklede muzikanten
 • Een heldere all in prijs - geen onverwachte kosten achteraf
 • Back-up muzikanten bij uitval

Repertoire jazz duo

Jazz is natuurlijk voor een groot gedeelte improvisatie, maar daarnaast heeft het jazz duo ook een repertoire aan bekende jazz nummers die ze mee kunnen spelen. Denk hierbij aan nummers van bijvoorbeeld Norah Jones of Ray Charles. Daarnaast is het mogelijk om op verzoek andere nummers in te studeren. Op verzoek kan het duo rustige jazz spelen of juist wat “drukker” spelen. Dit is vaak afhankelijk van de opzet van de avond, dient het meer als achtergrond muziek of willen jullie juist dat de gasten actief luisteren naar de jazz? Het jazz duo kan daarnaast ook een rol spelen tijdens de ceremonie, informeer hierover vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Opzet van de avond

Het duo speelt standaard 2 keer 45 minuten of 3 keer 30 minuten een set. Uiteraard is dit desgewenst uit te breiden naar een langer optreden of juist naar een korter optreden. Daarnaast zorgen de muzikanten ervoor dat er geen stilte valt tijdens het optreden door tijdens de pauzes een mixtape op te zetten.

Ook uit te breiden als trio of quartet

Het Jazz duo is uiteraard uit te breiden met meerdere muzikanten. Jullie kunnen zelf bekijken welke muziekinstrumenten jullie mooi bij elkaar vinden matchen en daar kunnen we dan een duo of trio van samenstellen.

Challenge us!

We maken gebruik van een hoop creatieve muzikanten die het leuk vinden om creatief uitgedaagd te worden. Dit kan muzikaal gebeuren, maar dit kan bijvoorbeeld ook gebeuren op het gebied van kleding of een specifiek show element. Voor ons is niets te gek, dus bespreek vooral je wensen met ons.

 

Ideaal voor een: huwelijksceremonie, bedrijfsevenement, jubileum feest, verjaardagsfeest, promotiefeest

Je boekt een jazz duo voor 2 uur vanaf

€ 495,-
Bekijk hier onze werkwijze
Vraag een offerte aan
of bel ons vrijblijvend op:
030 - 785 09 73

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

Recensies op klantenvertellen.nl

9,3 10
L.A. DJs
477 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Interesse?

Bel ons vrijblijvend op 030 - 785 09 73

Vraag een offerte aanBekijk alle artiesten

Foto’s van onze jazz muzikanten

Comments are closed.