Menu

Weddingplanners waar we blij van worden

Binnen L.A.-DJ's werken we met een aantal weddingplanners samen, waarvan wij weten dat zij een succesformule zijn. Zij zorgen ervoor dat jullie trouwdag (en alles wat daarbij komt kijken) een tot in de details verzorgd geheel wordt. Op deze manier worden de mooiste herinneren neer te zetten om te bewaren voor later!

E-vy's Proposal

Evy's Proposal

Organiseren & creatief bezig zijn. Dat is mijn passie! Ik word daar echt enthousiast van! Het verzinnen van een uniek concept geeft mij energie. Evy is mijn grote droom die werkelijkheid is geworden.

Uniek en anders, originaliteit staat voorop
Evy trapte ik af met het plannen van Bruiloften & Events. Eerst dacht ik gewoon dat dit heel easy was! Maar uiteindelijk was mijn besef er dat ik er gewoon onwijs goed in ben. En niet alleen goed, vooral ook uniek!

 Dé vraag die ik altijd stel: “Als werkelijk alles kan? Hoe ziet jullie dag er dan uit?” Dit wordt dan mijn uitdaging, inclusief een persoonlijke tintje wat de dag zeker moet mee krijgen!
 

Dutch Weddingplanners

Dutch Weddingplanners

Onze missie is om voor iedereen die dat wenst hun feest tot in de details een verzorgend geheel te maken. En op die manier de mooiste herinneringen neer te zetten om te bewaren voor later. Wij zijn opgeleid om voor u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen door professioneel begeleiden en het deskundig adviseren waarbij we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends! Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben met diverse leveranciers, levert een samenwerking met ons ook aantrekkelijke kortingen voor u op. 

Wij kijken er naar uit om voor u een ultiem feest neer te zetten!

 

 

Foto’s

9,3 10
L.A. DJs
477 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Maak kennis met al onze DJ's en muzikanten

Filter Categories
Toon alles
DJ's & Muzikanten
Acts
Bands
Comments are closed.