Menu

DJ Teun

  • Van disco tot aan top 40 house/pop in de mix
  • Strakke mixtechnieken
  • Altijd met een glimlach achter de draaitafels

Allround DJ Teun

DJ Teun, woonachtig in Utrecht, kwam voor het eerst in aanraking met de wereld van het dj'en nadat hij zijn passie voor drummen achter zich liet. Op de middelbare school had hij al vrienden die draaiden in clubs en dit intrigeerde hem altijd al. Het idee om mensen te laten dansen op zijn muziek was iets wat hem enorm aansprak.

Zodra Teun besloot om zelf te gaan dj'en, was het duidelijk dat een draaitafel-set onmisbaar was. Hij spaarde dan ook met volle overgave om er een te bemachtigen en al snel begon hij te draaien op kleine feestjes van vrienden en studentenfeesten.

Zijn talent en passie voor muziek bleven niet onopgemerkt. Al snel werd DJ Teun een bekend gezicht op verschillende locaties. Van strandfeesten tot aan clubs zoals de Rumclub en de Next & Koko in Leiden en zelfs bootfeesten en bedrijfsfeesten zoals die van Douwe Egberts.

Wat DJ Teun onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Hij voelt zich thuis in verschillende muziekstijlen, van Top 40 house tot aan Disco klassiekers. Ook verzoeknummers weet hij prima in zijn mix terug te laten komen. Zijn absolute favoriet is toch wel het draaien van housemuziek, geen eentonige house, maar een laagdrempelige beat met lekkere vocals en bekende remixen. Als het even kan op een locatie aan het strand, maar een gezellig danskroeg in de stad is ook geweldig!

Met zijn aanstekelijke energie en dansbare stijl blijft DJ Teun keer op keer zijn publiek in beweging te krijgen en is hij hierdoor een vaak geboekte dj bij L.A.-DJ's.

Foto’s van DJ Teun

- Geheel vrijblijvend
- 1000+ feesten ervaring
- Back-up artiesten

 
Bekijk hier onze werkwijze
Vraag een offerte aan
of bel ons vrijblijvend op:
030 - 785 09 73

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
470 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Interesse?

Vraag gerust een offerte aan van deze artiest, of bel ons vrijblijvend op 030 - 785 09 73

Vraag een offerte aanBekijk alle artiesten

Comments are closed.