Menu

Solo Saxofonist boeken

Bekijk hieronder een impressie van onze solo saxofonisten. Valt het in de smaak? Vraag dan gerust een offerte aan om te bekijken wie er beschikbaar is.

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

vv

Boek een solo saxofonist vanaf

€ 245,-

of bel onze ceremonie specialist op:

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
407 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Ideaal voor een: huwelijksceremonie, bedrijfsevenement

Een saxofonist boeken

Je gaat trouwen en bent op zoek naar een muzikant die je ceremonie of receptie van achtergrond muziek kan voorzien. Als je op zoek bent naar iets dat stijlvol is, maar ook funky, dan is een saxofonist een goede optie. We werken met een aantal saxofonisten die dit voor ons verzorgen. We werken met een vanaf prijs omdat we met verschillende tarieven werken per saxofonist. Als jullie de saxofonist maar een uur willen boeken, zal het tarief lager liggen. We werken daarnaast met bekende saxofonisten die een ster zijn in het jazz circuit, maar ook met saxofonisten die minder bekend zijn. Vanzelfsprekend is het tarief van deze saxofonisten verschillend.

 

Wat je kunt verwachten bij een optreden van een saxofonist

  • Enkel conservatorium geschoolde saxofonisten
  • Repertoire in overleg
  • Stijlvol geklede muzikanten
  • Een heldere all in prijs - geen onverwachte kosten achteraf
  • Back-up muzikanten bij uitval

Het optreden van de saxofonist

Het optreden van de saxofonist is geheel in te richten op jouw wensen voor de ceremonie. Hebben jullie bijvoorbeeld een bepaalde muziekvoorkeur die verwerkt moet worden in het repertoire? Dan is dit in overleg mogelijk met de muzikant. De saxofonist kan daarnaast een uur optreden, maar ook bijvoorbeeld 3 uur. Daarnaast zal de muzikant altijd gekleed gaan passend bij de stijl van het evenement. Betreft het een formele gelegenheid (zoals een bedrijfsevent of huwelijk) dan zal de saxofonist gekleed gaan in een net pak. Indien het bijvoorbeeld een speciale gelegenheid is, (zoals een themafeest) dan kan de saxofonist zich daar ook naar kleden en bijvoorbeeld een 70's outfit aantrekken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden want we denken graag met jullie mee.

Een saxofonist boeken met een andere muzikant

Als je een saxofonist solo boekt, zal hij zelf muziek meenemen waar hij over mee speelt. Dit kan heel makkelijk geregeld worden, door middel van een stijlvolle compacte speaker die de muzikant meeneemt. Daarnaast nemen we altijd even contact op met de locatie om te bekijken of er toevallig al een geluidsinstallatie aanwezig is voor de saxofonist waar hij gebruik van kan maken. Wat het optreden natuurlijk helemaal af maakt is de begeleiding van bijvoorbeeld een pianist. Meer informatie over het optreden van een saxofonist en pianist kunnen jullie bekijken op deze pagina.

Het repertoire van de saxofonist

Zoals al eerder aangegeven kan dit in overleg. De saxofonisten zijn allemaal conservatorium geschoold en kunnen uit de voeten met verschillende muziekvoorkeuren. Daarnaast vinden ze het leuk om uitgedaagd te worden met nieuwe ideeen. Hebben jullie dus een bijzondere muzieksmaak, twijfel dan vooral niet om te vragen of onze muzikanten hier ook mee uit de voeten kunnen.

Foto’s van onze saxofonisten

Comments are closed.