Menu

Lounge DJ boeken

  • Stijlvolle geklede dj's
  • Muziekvoorkeuren in overleg
  • Perfect als achtergrondmuziek

Een lounge dj optreden van 4 uur vanaf

€ 395,-
Bekijk hier onze werkwijze
Vraag een offerte aan
of bel ons vrijblijvend op:
030 - 785 09 73

Wat je bij L.A.-DJ's kunt verwachten:

  • Een DJ die rekening houdt met de volume zodat er ook gepraat kan worden
  • Mannelijke of vrouwelijke DJ's
  • Stijlvol geklede DJ's
  • Een heldere all in prijs - geen onverwachte kosten achteraf
  • Back-up DJ bij uitval
  • Muziekstijl in overleg

Een lounge dj boeken

Als je achtergrond muziek zoekt voor je huwelijksceremonie, receptie of evenement kun je natuurlijk zelf een playlist opzetten of dit overlaten aan de locatie. Maar misschien zijn die nummers niet allemaal geschikt of heb je er geen tijd voor om de perfecte playlist zelf samen te stellen. Een prima oplossing is dan het boeken van een ervaren lounge DJ. De lounge DJ zorgt ervoor dat de sfeer optimaal is door zijn nummer keuze en de juiste volume, zodat iedereen elkaar nog goed kan verstaan.

Nummerkeuze van de lounge DJ

De nummerkeuze van de lounge DJ kan bestaan uit lounge, maar natuurlijk ook jazz, disco of deep house nummers. Het kan natuurlijk ook een mix zijn van verschillende muziekstijlen. In overleg is dit allemaal geen probleem.

Vrouwelijke lounge DJ boeken

Het moet goed klinken, maar het plaatje moet er ook goed uit zien. Het is daarom niet raar om een dame te boeken als het om een event gaat waar veel heren aanwezig zijn. Daarom hebben we een aantal vrouwelijke DJ's in ons DJ-bestand die de fijne kneepjes van het DJ vak verstaan. Een vrouwelijke DJ boeken is wat duurder bij ons dan het boeken van een mannelijke DJ omdat de mannelijke DJ's vaak zelf hun apparatuur neerzetten (denk aan een geluidsinstallatie en DJ-booth) en bij een vrouwelijke DJ huren we hiervoor iemand in.

Stijlvolle oplossing

De lounge DJ zal altijd gekleed zijn naar de gelegenheid. Betreft het een receptie of bedrijfsevenement, dan zal zal de DJ altijd gekleed gaan in pak. Uiteraard kan de DJ zich ook wat informeler kleden als het gaat om bijvoorbeeld een verjaardagsfeest. Naast dat de DJ netjes gekleed is, zal het plaatje compleet zijn met de DJ-booth die de DJ indien gewenst meeneemt. De DJ-booth is gemaakt van wit doek of van plexiglas. Achter de DJ-booth is LED verlichting die de DJ-booth een stijlvolle kleur kan geven.

 

Interesse?

Bel ons vrijblijvend op 030 - 785 09 73

Vraag een offerte aanBekijk alle artiesten

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
474 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Sfeerimpressie Lounge DJ

Comments are closed.