Menu

DJ met violist

Bekijk hieronder een impressie van onze DJ met violisten. Vraag gerust een offerte aan om te bekijken wie er beschikbaar is

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

Myrthe van de Weetering 123 kopie

DJ-show inclusief DJ en violist, compleet met professioneel licht en geluid vanaf

€ 595,-

of bel ons vrijblijvend op:

DJ voor met violist boeken

Ideaal voor: Ceremonies, bedrijfsevenementen, recepties

 

L.A.-DJ's - Demo Violist Myrthe van de Weetering by L.A.-Dj's on Mixcloud

Van de combinatie DJ met muzikant is de DJ met violist wel de meest originele variant die vaak geboekt wordt. Een DJ met saxofonist werkt altijd goed omdat het erg funky klinkt, maar een DJ met violist is iets wat veel mensen nog nooit hebben meegemaakt. Dit komt ook omdat er niet veel goede violisten zijn in Nederland die jazz opgeleid zijn en daarom kunnen improviseren over de muziek van de DJ. Het is gangbaarder voor een saxofonist om jazz opgeleid te zijn dan een violist.

 

Wat je kunt verwachten bij een optreden van een DJ met violiste

  • Stijlvol geklede DJ's en muzikanten
  • Een optreden van 1 of 2 uur (in overleg kan dit langer)
  • De violiste speelt elk uur ongeveer 20 tot 30 minuten.
  • Een violiste die mee kan spelen op verschillende muziekstijlen
  • Helder all in prijzen - geen onverwachte kosten achteraf

Hoe ziet het optreden eruit

De violist (bij ons meestal een dame) treedt 1 of 2 uur op met de DJ. De violiste is draadloos versterkt en speelt via het draadloze systeem mee met de nummers van de DJ. De violiste speelt niet de hele tijd, maar pakt echt haar momenten, want niet elk nummer leent zich voor de klanken van een viool. We geven als leidraad altijd aan dat de violiste ongeveer 20 tot 30 minuten per uur meespeelt met de DJ.

Welke muziekstijlen komen aan bod?

Een violist kan meespelen op verschillende muziekstijlen, maar doorgaans klinkt de violiste het beste over lounge, deephouse of disco. De violiste speelt doorgaans het beste tijdens een “break” tijdens het nummer. Dit zijn momenten die in elk nummer eigenlijk wel voorkomen. Het is het moment in het nummer waarbij bijvoorbeeld de vocals even niet zo aanwezig zijn en je bijvoorbeeld voornamelijk de beat van het nummer hoort, de violist kan zo’n moment dan perfect opvullen met haar viool klanken.

Apparatuur voor de DJ

Het is uiteraard mogelijk om ook apparatuur bij ons te huren voor bij het optreden. We beschikken over verschillende DJ-sets die bij elke gelegenheid passen. Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om een stijlvolle kleine DJ-booth te kiezen, maar de DJ-booth kan ook uitgebreider zijn. We beschikken zelf over verschillende DJ-sets die perfect zijn voor zo’n 250 gasten. Indien jullie meer gasten verwachten, maken we gebruik van professionele audio visuele bedrijven.

Recensies op klantenvertellen.nl

9,1 10
L.A. DJs
400 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Sfeerimpressie DJ met violist

Comments are closed.