Menu

Klassiek duo boeken

Bekijk hieronder een impressie van onze Klassieke duo's. Valt het in de smaak? Vraag dan gerust een offerte aan om te bekijken wie er beschikbaar is.

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

Een klassiek duo boeken

Als je kiest voor stijl, dan maak je niet snel een fout bij het boeken van een klassiek duo. Klassieke muziek is tijdloos en dat is natuurlijk niet voor niets. Onze duo's treden op in verschillende samenstellingen: Dit kan zijn: een pianist met violist of een pianist met zang etc. We kunnen ook gebruik maken van bijvoorbeeld 2 violisten die samen optreden.

Boek een klassiek duo vanaf

€ 595,-

of bel ons op:

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
410 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Ideaal voor een: huwelijksceremonie, bedrijfsevenement, receptie, verjaardagsborrel

Wat je kunt verwachten bij een optreden van een klassiek duo

  • Enkel conservatorium geschoolde saxofonisten
  • Uit te breiden als trio of quartet
  • Optreden van 3 keer 30 minuten of 2 keer 45 minuten
  • Een mixtape die wordt afgespeeld tijdens de pauze's van de muzikanten
  • Repertoire in overleg
  • Stijlvol geklede muzikanten
  • Een heldere all in prijs - geen onverwachte kosten achteraf
  • Back-up muzikanten bij uitval

Repertoire klassiek duo

Bij het boeken van een klassiek duo zullen de bekendere stukken van Mozart en Beethoven langskomen, maar uiteraard kunnen ook de meer eigentijdse klassieke stukken van bijvoorbeeld Ludovicio Einaudi (Intouchable) gespeeld worden.

Opzet van de avond

Het duo speelt standaard 2 keer 45 minuten of 3 keer 30 minuten een set. Uiteraard is dit desgewenst uit te breiden naar een langer optreden of juist naar een korter optreden. Daarnaast zorgen de muzikanten ervoor dat er geen stilte valt tijdens het optreden door tijdens de pauzes een mixtape op te zetten.

Ook uit te breiden als trio of quartet

Het klassiek duo is uiteraard uit te breiden met meerdere muzikanten. Jullie kunnen zelf bekijken welke muziekinstrumenten jullie mooi bij elkaar vinden matchen en daar kunnen we dan een duo of trio van samenstellen.

Challenge us!

We maken gebruik van een hoop creatieve muzikanten die het leuk vinden om creatief uitgedaagd te worden. Dit kan muzikaal gebeuren, maar dit kan bijvoorbeeld ook gebeuren op het gebied van kleding of een specifiek show element. Voor ons is niets te gek, dus bespreek vooral je wensen met ons.

Comments are closed.