Menu

DJ met Violist

Een originele combinatie van een DJ met muzikant die gegarandeerd voor een wow-effect zorgt!

We hebben nog meer te bieden

Terug naar overzicht

Myrthe van de Weetering 123 kopie

DJ-show inclusief DJ en violist, compleet met professioneel licht en geluid vanaf

€ 695,-

of bel ons vrijblijvend op:

DJ voor met violist boeken?

Bent u op zoek naar een verrassende act? Een DJ met violist zorgt ervoor dat iedereen uw evenement zal herinneren! Een violist op uw feest geeft de originele touch die het verdient. Bijzonder om te horen en zeker origineel. De klanken van de viool zorgen voor een emotionele dimensie en slepen de luisteraars mee in het muzikale verhaal.

De muziekstijlen waarop de violist kan meespelen zijn erg divers; van lounge en jazz tot groove en club. De violisten van L.A.-DJ's zijn allemaal jazz-geschoold, waardoor ze goed kunnen improviseren op verschillende muziekstijlen.

Werkwijze violist

De violist speelt een aantal sets van 15 tot 20 minuten per uur met de DJ mee. Daardoor blijft haar optreden speciaal en pakt ze de juiste momenten voor een solo of het meespelen met de DJ.

Daarnaast is de violist wireless versterkt. Hierdoor kan de violist vrij bewegen door de ruimte en tussen de gasten spelen. Dit zorgt voor een speciale en intieme sfeer. De violist wekt aandacht op de dansvloer waardoor uw gasten graag dichterbij komen kijken. Het spel tussen gasten en de violist wordt interactief.

L.A.-DJ's - Demo Violist Myrthe van de Weetering by L.A.-Dj's on Mixcloud

Sfeerimpressie DJ met violist

Apparatuur DJ met violist

Het geluid van de violist wordt verstrekt over de apparatuur van de DJ. Om het geluid nog net wat lekkerder te laten klinken, moet er ook een klein echo en delay effect op het geluid van de violist worden gezet. Dit kan met onze apparatuur en gaat in samenspel met de DJ en de akoestiek van de locatie. Onze DJ's zijn dit gewend en kunnen een kleine soundcheck in een mum van tijd is gedaan, zodat het geluid van de viool klinkt zoals het met klinken.

Bij een goed optreden hoort professionele apparatuur. Wanneer u geen apparatuur beschikbaar heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij werken met kwalitatief hoogstaande apparatuur die eer doet aan het niveau van de optredens die onze muzikanten en DJ’s neerzetten. Boekt u bij ons een DJ met violist en apparatuur, dan houden wij rekening met de ruimte waarin het feest plaatsvindt en het aantal gasten dat u verwacht. Daardoor betaalt u nooit teveel voor een geluidsinstallatie en lichtshow.

Bekijk hier onze apparatuur...

Recensies op klantenvertellen.nl

9,2 10
L.A. DJs
410 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Comments are closed.