Menu

Muziek speciaal voor jullie ceremonie

Jullie ceremonie is persoonlijk en speciaal. Zo hoort ook de muziek bij een ceremonie te zijn: bijzonder, uniek, persoonlijk en helemaal passend bij het moment.

De muzikanten van L.A.-DJ's verzorgen al jaren ceremoniemuziek op maat. Of het nou gaat om een klassieke zangeres die begeleidt wordt door een pianist, of misschien toch de combinatie van zang en gitaar? Wellicht zijn de warme klanken van een saxofoon meer passend bij het moment of willen jullie graag een volledig akoestische act neerzetten. Zoals je ziet is ceremoniemuziek is er in allerlei vormen en maten, maar altijd persoonlijk en altijd passend bij het moment.

Wat kunt u van L.A.-DJ's verwachten?

√ Muziek op maat en passend bij de ceremonie
√ Ruimte voor verzoeknummers
√ Optreden van 2 x 45 minuten
√ Betaling achteraf via de bank 
√ Ervaring met meer dan 1000 huwelijksfeesten
√ Tips en adviezen om jullie huwelijksfeest tot een succes te maken

Bekijk hieronder ons aanbod:

Een optreden van 2 x 45 minuten, geschikt voor ceremonie, borrel en receptie, al vanaf

€ 300,-

of bel ons vrijblijvend op:

Lees wat anderen over ons zeggen

9,2 10
L.A. DJs
410 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Ceremoniemuziek – Jeanet Unplugged

Akoestisch genieten

Er zijn veel akoestische acts, maar de combinatie van een gitarist en een zangeres wordt door weinig duo's zo goed uitgevoegd als door Jeanet Unplugged. De muziek van deze act geeft een huwelijksceremonie en/of -receptie een heerlijke relaxte vibe en de goedgeklede Jeanet maakt het plaatje helemaal af.

Jeanet Unplugged is al te boeken vanaf €400,- voor een optreden van 2 x 45 minuten.

Ceremoniemuziek – MAIS

Met MAIS haal je een combinatie van zang, gitaar en contrabas in huis (tevens nog uit te breiden met percussie).
Het repertoire van MAIS zijn liedjes die zowel jong als oud aanspreken, van The Doors tot Ed Sheeran, Anouk tot The Scene. Liedjes van Nu en Toen in een akoestisch jasje van ‘kippevel’. Van rustig kabbelend tot lekker swingend, voor ieder wat wils! Daarnaast zijn de heren altijd gekleed in een stijlvolle vintage kledingstijl.

MAIS is een ware bruiloftsspecialist: ze worden al 13 jaar voor een grote verscheidenheid aan bruiloften geboekt. Akoestisch duo MAIS is geschikt voor de ceremonie, receptie of voor het avondfeest.

Akoestisch duo MAIS is al te boeken vanaf €500,- voor een optreden van 2 x 45 minuten.

Ceremoniemuziek – Pianist Sebastiaan

Van oorsprong is Sebastiaan geschoold in klassieke pianomuziek, maar heeft daarnaast al snel ook jazz en blues invloeden aan zijn repertoire toegevoegd.

Met Sebastiaan voeg je een enthousiaste, veelzijdige muzikant toe aan je evenement. Zijn muziekstijl is te omschrijven als toegankelijke achtergrondjazz. Hier zijn zowel bekende als onbekendere nummers in verweven.

Pianist Sebastiaan is al te boeken vanaf €300,- voor een optreden van 2 x 45 minuten.

Boek nu Pianist Sebastiaan bij L.A.-DJ's

Ceremoniemuziek – De Saxolist

De Saxolist is een uniek concept van een professionele saxofonist die zijn eigen nummers draait waarover meegespeeld wordt! Een perfecte aanvulling in de vorm van een live-muzikant en all-round muziek. De muziekstijl kan variëren van rustige jazz en funky soul tot aan de bekendere hedendaagse hits. Niet overheersend, warm en perfect geschikt voor rustige achtergrondmomenten.

Een zeer compacte opstelling met professioneel geluid voor een erg scherpe prijs. Laat uw event, bruiloft, receptie of ceremonie muzikaal invullen met de perfecte sfeer!

De saxolist is al te boeken vanaf €300,- voor een optreden van 2 x 45 minuten.

Boek de Saxolist nu bij L.A.-DJ's