Menu

Acts & Bands

De acts en bands van L.A.-DJ's zijn uniek, sfeerverhogend en voelen perfect aan wat er nodig is om ook van uw evenement een groot succes te maken!

Bent u op zoek naar een speciale act of band om uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement nét iets unieker te maken? Of het nou een avondvullend programma moet zijn, iets speciaals tijdens een ceremonie of borrel, of juist een extra element aan een reeds bestaande invulling, wij helpen u graag verder!

Bekijk hieronder ons overzicht:

Lees wat anderen over ons zeggen

9,2 10
L.A. DJs
410 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Toon alles
Bands
Acts
 • Verse Prinsen - Feestelijke DJ + Sax Act
 • Boek nu Thomas & Tomas bij L.A.-DJ's
  Thomas & Tomas - Stijlvolle DJ + Sax Act
 • Boek nu het Tom Leeuwenburg Jazz Kwartet bij L.A.-DJ's
  Jazz Kwartet
 • Boek nu Spinkit bij L.A.-DJ's
  Spinkit - De mobiele DJ Act
 • Boek nu Pianist Sebastiaan bij L.A.-DJ's
  Sebastiaan - Solo Pianist
 • Boek de Saxolist nu bij L.A.-DJ's
  De Saxolist
 • Boek Live Painter Leon nu bij L.A.-DJ's
  Live Paint
 • Jeanet Martherus zangeres foto 1
  Jeanet Unplugged
 • Pump up the VOLUME

Act of Band boeken

Een act van L.A.-DJ's zorgt ervoor dat uw gelegenheid een unieke feestinvulling krijgt. Bent u vooral op zoek naar muziek voor op de achtergrond bij een diner, productpresentatie of een receptie? Kijk dan eens bij Balearic Unplugged, welke met hun zwoele, zomerse klanken elk event kunnen begeleiden. Is een frisse, hippe jazzy sound meer iets voor u? Kijk dan eens bij ons Jazz Kwartet.

Zoekt u een avondvullend programma? Kijk dan eens bij onze classy acts Victor & Rolf, Thomas & Tomas of de Verse Prinsen. Daarnaast hebben wij een speciale act, The Opposite Sax, waar 2 saxofonisten het tegen elkaar opnemen (onder begeleiding van een DJ) op een bijzonder funky wijze.

Bent u meer op zoek naar een band? Een band van L.A.-DJ's kan een leuke bijdrage leveren aan uw feest of evenement. Met onze diversiteit aan in te huren bands kunt u uw feest op verrassende wijze aankleden. Denk bijvoorbeeld aan een van onze energieke coverbands (Hitsig of Shazèm!) voor uw bruiloft, personeelsfeest en/of evenement. Houdt u meer van een bepaald genre? Dan kunt u kiezen voor onze disco cover band Step the Gap.

Toch nog zoekende naar een specifieke invulling van uw evenement? Wij denken graag met u mee en zullen naar aanleiding van uw wensen zelf met passende ideeën komen om uw gelegenheid tot een groot succes te maken. 

Foto impressie van onze Acts & Bands